Kurs: CSRD i praksis

Type kurs: Dagskurs

Tidspunkt: 30. november kl. 09:00 - 16:00

Sted: Øvre Vollgate 13, 0158 Oslo

Pris: Kr. 18 000,– per deltaker

Diplom: Du vil motta et CSRD-diplom etter gjennomført kurs. Det vil også bli servert lunsj på kursdagen.

Meld deg på her

Er Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) nytt for deg og din virksomhet?

Vi i Sustainability har utviklet et kurs som gir deg en praktisk innføring i CSRD og de tilhørende standardene European Sustainability Reporting Standards (ESRS).

EU-direktivet CSRD innebærer den største endringen for selskapsrapportering på mange tiår. Direktivet regnes som et av de viktigste virkemidlene for at Norge og Europa skal lykkes med grønn omstilling. Nå blir bærekraftsrapportering likestilt med finansiell rapportering, og skal sikre transparens og sammenlignbarhet. I løpet av de neste årene vil mer enn 2.000 norske foretak og mer enn 50.000 selskaper i Europa omfattes. I tillegg vil selskaper som ikke direkte er omfattet også måtte forholde seg til de nye kravene. Kravene her kommet raskt, og virksomhetene bør allerede nå planlegge for hvordan man skal håndtere de nye kravene. Det intensive ett-dags-kurset er utformet for å passe alle som trenger å forstå CSRD og ESRS på en praktisk måte. Vårt mål er å gjøre det enklere for deg og din virksomhet å komme i gang. Formålet med kurset er å gjøre deg klar til å lage din første CSRD-rapport!Kurset er også en glitrende arena til å bygge verdifulle nettverk.

Kursdagens innhold:

  • Utforming av en ESRS rapport, inkludert ESRS index

  • Beste metoden for å gjennomføre dobbelt vesentlighet

  • Kjennskap til alle standardene

  • Praktiske eksempler på rapportering

  • Utarbeidelse av rapport fra A til Å

Formålet med kurset er å gi deltakerne en grundig forståelse av hvordan man utarbeider en omfattende rapport fra start til slutt. Vi begynner med å vise den beste metoden for å sikre dobbelt vesentlighet for din virksomhet. Vi vil også vise hvordan en ESRS-rapport ser ut, med en detaljert innholdsfortegnelse (ESRS-index).

På kursdagen vil du bli grundig kjent med standardene for å sikre at rapporten er i samsvar med de nye reguleringene. Du vil også få gode eksempler på hvordan noen av rapporteringskravene gjennomføres i praksis. Kurset gir deg hands-on erfaring du kan bruke i eget arbeid. Du får den nødvendige kunnskapen, ferdighetene og verktøyene som kreves for å utvikle en grundig ESRS-rapport.

Vår ekspertise på feltet

Anette Brøto Nereng

Partner og seniorrådgiver


+47 980 08 930 

an@sustainability.no

LinkedIn

Philip Glede Fekete

Rådgiver


+47 483 04 481 

pf@sustainability.no

LinkedIn

Andre kurs og arrangementer

Hold deg faglig oppdatert og møt nye mennesker på våre kurs, nettverksamlinger og foredrag.

Sustainabilitys førjulstreff

29. november 2023

Vi serverer siste nytt på bærekraftsfronten sammen med noe godt i glasset.