Sustainabilitys førjulstreff

  • Sted: Øvre Vollgate 13, 0158

  • Tid: kl. 17:00 - 21:00

Meld deg på her

Vi serverer siste nytt på bærekraftsfronten sammen med noe godt i glasset.

Sustainability inviterer til førjulsarrangement med litt faglig påfyll, refleksjon og julehygge.

Aksel Mjøs kommer direkte fra et møte i Naturrisikoutvalget til oss i Øvre Vollgate 13. Som leder for utvalget vil han fortelle oss om hvordan naturrisiko vil påvirke norsk næringsliv framover. Mjøs tar seg også tid til å fortelle om initiativet «Gi gaven videre» - et tips til deg som trenger gode julegavetips.

Samtidig ønsker vi å belyse flere sider av bærekraftbegrepet med Kathrine Raadim fra Norcap, NRC (Flyktninghjelpen). Hun gir oss et innblikk i situasjonen i Midtøsten, et alvorlig bakteppe til ettertanke denne julen.

Utover kvelden vil også Sustainabilitys egen bærekraftrådgiver og matekspert, Christopher Sjuve, stå for maten og dele velsmakende tips til en bærekraftig julebordsesong.

Sees vi?

For å unngå matsvinn setter vi pris på at du melder deg på arrangementet.

Foredragsholdere

Aksel Mjøs

Aksel Mjøs er førsteamanuensis og leder for institutt for finans på Norges Handelshøyskole (NHH). Han er også leder for det regjeringsoppnevnte naturrisikoutvalget, som har i oppgave å utrede hvordan norsk næringsliv påvirkes av natur som forsvinner. I tillegg er han initiativtaker og grunnlegger av prosjektet «Gi gaven videre», som er digitale gavekort som støtter veldedige formål og ideelle organisasjoner.

Kathrine Raadim

Kathrine Raadim er Director Protection, Peace and Democracy i Norcap, NRC - Flyktningehjelpen. Hun har også vært statssekretær i UD og politisk rådgiver i Forsvarsdepartementet. Kathrine vil fortelle om den humanitære situasjonen på Gaza og om sin tid som rådgiver for Den palestinske frigjøringsorganisasjonen, PLO.

Vår ekspertise på feltet

Mette Fossum

Daglig leder og partner


+47 950 60 052 

mf@sustainability.no

LinkedIn

Mette Lindbæk

Partner og seniorrådgiver


+47 470 10 660 

ml@sustainability.no

LinkedIn

Andre kurs og arrangementer

Hold deg faglig oppdatert og møt nye mennesker på våre kurs, nettverksamlinger og foredrag.

Kurs: CSRD i praksis

30. november 2023

Er Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) nytt for deg og din virksomhet?