Lukk

Tjenester

Team

Innsikt

Podcast

Kurs

KONTAKT OSS
Tjenester
Team
Innsikt
Podcast
Kurs
KONTAKT OSS
Meny
INTENSIVT Dagskurs

CSRD i praksis

Praktisk informasjon

Velg mellom følgende datoer
25. oktober fra kl. 09.00 - 16.00
1. november fra kl. 09.00 - 16.00

Vi serverer lunsj!

Sted
Øvre Vollgate 13

0158 Oslo

Pris
Kr. 20 000,– per deltaker


* Du vil motta et CSRD-diplom etter gjennomført kurs

Kursholder
Anette Brøtø Nereng
+47 980 08 930
Partner og seniorrådgiver
Linkedin
an@sustainability.no

Er Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) nytt for deg og din virksomhet? Ikke fortvil, vår CSRD-ekspert Anette Brøto Nereng gir deg en praktisk innføring i CSRD og de tilhørende standardene European Sustainability Reporting Standards (ESRS)!

EUs bærekraftsdirektiv (CSRD) innebærer den største endringen for selskapsrapportering på mange tiår. Direktivet regnes som et av de viktigste virkemidlene for at Norge og Europa skal lykkes med grønn omstilling. Nå blir bærekraftsrapportering likestilt med finansiell rapportering, og skal sikre transparens og sammenlignbarhet.

I løpet av de neste årene vil mer enn 2.000 norske foretak og mer enn 50.000 selskaper i Europa omfattes. I tillegg må virksomheter som ikke er direkte omfattet også forholde seg til de nye kravene. Kravene kommer raskt, og virksomhetene bør allerede nå ta stilling til hvordan de skal møtes.

Sustainability sitt intensive dagskurs passer alle som trenger en praktisk innføring i CSRD og ESRS. Vårt mål er å gjøre deg klar til å lage din første CSRD-rapport!

Kurset er også en glitrende arena til å utvide ditt ESG-nettverk.

Formålet med kurset

• Utforming av en ESRS rapport, inkludert ESRS index
• Beste metoden for å gjennomføre dobbelt vesentlighet
• Kjennskap til alle standardene
• Praktiske eksempler på rapportering
• Utarbeidelse av rapport fra A til Å


Formålet med kurset er å gi deltakerne en grundig forståelse av hvordan man utarbeider en omfattende rapport fra start til slutt. Vi begynner med å vise den beste metoden for å sikre dobbelt vesentlighet for din virksomhet. Vi vil også vise hvordan en ESRS-rapport ser ut, med en detaljert innholdsfortegnelse (ESRS-index).

På kurset blir du grundig kjent med standardene for å sikre at rapporten er i samsvar med de nye reguleringene. Du vil få gode eksempler på hvordan noen av rapporteringskravene gjennomføres i praksis.

Kurset gir deg hands-on erfaring du kan bruke i eget arbeid. Du får den nødvendige kunnskapen, ferdighetene og verktøyene som kreves for å utvikle en grundig ESRS-rapport.

Gå til påmelding den 1. novemberGå til påmelding den 25. oktober
VÅRE KONTORER
Sustainability AS
Øvre Vollgate 13
0158 Oslo
SOSIALE MEDIER
LinkedIn
Sustainability icon green