Lukk

Tjenester

Team

Innsikt

Podcast

Kurs

KONTAKT OSS
Tjenester
Team
Innsikt
Podcast
Kurs
KONTAKT OSS
Meny

Fra Dagbladet til Sustainability AS

Christopher Sjuve blir bærekraftsrådgiver i selskapet Sustainability AS. Sjuve er i dagjournalist i Dagbladet, og har bakgrunn som matekspert, forfatter og programleder.

Rådgivningsselskapet Sustainability AS har ansatt Sjuve for å bistå en rekke selskaper med tjenester innen bærekraftig forretningsdrift.


- Christopher vil bli et godt tilskudd blant våre rådgivere. Med hans kunnskap, innsikt og formidlingsevne, særlig for bærekraftige matsystem, vil han bidra sterkt til at stadig flere virksomheter kan få god veiledning til viktige retningsvalg innen bærekraft, sier daglig leder Ingrid Aasaaren.


Sjuve har i en rekke år vært opptatt av kunnskapsbasert formidling, og vil kunne bidra til at stadig flere virksomheter setter fokus på dette i sitt bærekraftarbeid.

- Jeg gleder meg veldig til å få jobbe hver dag med noe jeg virkelig brenner for! Bærekraft har alltid vært en svært viktig motivasjon for meg. Nå ser jeg fram til å løse spennende og meningsfylte oppgaver sammen med de flinkeste folka, sier Sjuve. Christopher Sjuve begynner i sin nye jobb den 17. januar 2023.

Om Sustainability AS
Sustainability AS er et bedriftsrådgivningsselskap med spisskompetanse på klima, sosiale forhold og bærekraftig virksomhetsstyring, og bistår virksomheter med bærekraftstrategier, analyse, posisjonering, rapportering og etterlevelse innenfor ESG. Ved spørsmål, kontakt daglig leder Ingrid Aasaaren på ia@sustainability.no eller tlf. 482 05 210

Innsikt
Se alle
VÅRE KONTORER
Sustainability AS
Haakon VII's Gate 10
0161 Oslo
SOSIALE MEDIER
LinkedIn
Sustainability icon green