Tjenester
Team
Innsikt
Podcast
KONTAKT OSS
Meny
Lukk

Tjenester

Team

Innsikt

Podcast

KONTAKT OSS

Norges fremste rådgivere med unik erfaring fra politikk og næringsliv

Ingrid Aasaaren

Daglig leder og seniorrådgiver
+47 482 05 210
LinkedIn

Ingrid har bred erfaring med å rådgi selskaper om hvordan bærekraftstiltak kan implementeres og rapporteres. Hun vet hvordan ambisjoner og fremgang kan og bør kommuniseres. Som tidligere ansatt i miljøforvaltningen og Miljøstiftelsen Zero har Ingrid fulgt klimadebatten særdeles tett i over ti år. Hun har omfattende erfaring fra prosesser og prosjekter relatert til stadig endrede rammevilkår. Ingrid har tidligere jobbet i Klima- og miljødepartementet, Miljøstiftelsen ZERO og ved den norske ambassaden i Bangladesh. Hun har en mastergrad i miljøøkonomi og klimaendringer fra London School of Economics (LSE).

Mette Fossum

Seniorrådgiver og partner
+47 950 60 052
LinkedIn

Mette Fossum har over 15 års ledererfaring innen journalistikk, kommunikasjon, offentlig forvaltning, næringsliv, myndighetskontakt og bærekraftsarbeid (ESG). Mette er utdannet journalist og cand.mag. I tillegg har hun fagene endringsledelse, prestasjonscoaching og lederutdanning fra Harvard Business School. Av medieerfaring har Mette vært i TV2s politiske avdeling. Hun var også flere år i TVNorge både som prosjektleder og programleder. Fra 2006 til 2011 var Mette kommunikasjonssjef i Nærings- og handelsdepartementet. Hun var deretter kommunikasjonsdirektør i Norges Bank. I 2013 startet hun i REMA 1000 som direktør for kommunikasjon, samfunnskontakt og samfunnsansvar. De to siste årene har hun, som Chief ESG Officer i REITAN Handel, jobbet med en bærekraftsstrategi og rapporteringsstruktur på tvers av REITANs fire selskaper i syv land.

Linn Tvede

Seniorrådgiver
+47 481 34 782
LinkedIn

Linn har opparbeidet seg bred internasjonal erfaring etter å flere år med studier og arbeid i utlandet. Hun har en bachelor i business fra Berkeley College i New York, og en master i innovasjon og forretningsutvikling fra NTNUs Entreprenørskole. Etter et utvekslings-opphold ved Boston University Questrom School of Business i regi av Gründerskolen, fullførte hun siste del av mastergraden sin i Genève, hvor hun skrev masteroppgave og jobbet på CERN. Før hun kom til Sustainability, jobbet Linn tett med norske selskaper som rådgiver knyttet til deres likestillings- og mangfoldsarbeid gjennom Equality Check. Hun har gjennomført executive studier ved INSEAD innen likestilling, og bistår i dag selskaper med deres arbeid innen sosial bærekraft.

Amanda Gran

Seniorrådgiver
+47 905 60 611
LinkedIn

Amanda har bred erfaring med analyser, kommunikasjon og posisjonering av kunder i møte med økte krav til klima og bærekraft. Hun har erfaring som prosjektleder i EAT, der hun var sentral i utformingen av den årlige matsystemkonferansen i Stockholm og globale lanseringer av EAT-Lancet rapporten om bærekraftige matsystemer. Tidligere har Amanda arbeidet som trainee ved den norske ambassaden i Canada. Amanda har også vært ungdomsdelegat i FN med fokus på menneskerettigheter, og var del av den norske delegasjonen på FNs generalforsamling i 2018 og ECOSOCs ungdomsforum i 2019. Det siste året har Amanda arbeidet med posisjonering av flere kunder innen fornybar energi. Amanda er utdannet i statsvitenskap og internasjonale relasjoner fra University of British Columbia i Vancouver, Canada.

Helena Mellison

Seniorrådgiver og partner
+47 480 61 027
LinkedIn

Helena har god innsikt i reguleringen av kraftsektoren og en solid forståelse av det regulatoriske rammeverket for det norske og europeiske kraftmarkedet. De siste 12 årene har hun jobbet i Norges vassdrags- og energidirektorat og kommer sist fra jobben som seksjonsleder for marked og systemdrift i Reguleringsmyndigheten for energi i NVE. Gjennom det arbeidet har hun hatt ansvar for å utvikle regulering for å sikre et klimavennlig, sikkert og effektivt kraftsystem. Helena har derfor god forståelse for rammebetingelsene for kraftsektoren og kompleksiteten i problemstillingene ved omstilling av kraftsektoren og tilrettelegging for fornybar energi. Før arbeidet i Reguleringsmyndigheten for energi i NVE arbeidet hun flere år i ulike departement og direktorat og har til sammen 20 års erfaring fra offentlig forvaltning. Helena er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen.

Karriere
Vi søker spesialister på ulike rapporteringsstandarder, EUs taksonomi og rådgivere med erfaring fra bærekraftledelse og virksomhetsstyring. Bli med oss på reisen.
Send en søknad
VÅRE KONTORER
Sustainability AS
Haakon VII's Gate 10
0161 Oslo
SOSIALE MEDIER
LinkedIn
Sustainability icon green